Οι Υπηρεσίες μας

Εξυπηρέτηση Πελατών

Για ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας και άλλες υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στην παραγγελία που χρειάζεστε βοήθεια. Από τη σελίδα λεπτομερούς παραγγελίας, μπορείτε εύκολα να δείτε τις λεπτομέρειες της παραγγελίας, να παρακολουθήσετε την πρόοδο της παραγγελίας και να ζητήσετε βοήθεια υποβάλλοντας ένα εισιτήριο υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών. Κανονικά απαντάμε σε όλα τα εισιτήρια εντός 1 εργάσιμης ημέρας.

Πωλήσεις

Εάν χρειάζεστε πληροφορίες πριν αγοράσετε, μπορείτε να ξεκινήσετε μια συνομιλία Live με τους ηλεκτρονικούς μας αντιπροσώπους πωλήσεων. Εάν η υπηρεσία Live Chat δεν είναι διαθέσιμη, θα στείλετε μια ηλεκτρονική φόρμα για να υποβάλετε μια ερώτηση. Μόλις υποβάλετε μια ερώτηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο και να υποβάλετε ενημερώσεις στη σελίδα Τα αιτήματά μου.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχουμε πάντα κάποιον για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας. Εάν έχετε προβλήματα, σχόλια ή προτάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.